CLEAN PHASE RE-BALANCE Tonik

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Hatóanyag

100% tisztaságú, citrom kivonat, natúr hyaluronsav

  • KOMBINÁLT, OLAJOS BŐRTÍPUSRA
  • PROBIOTIKUM TECHNOLÓGIA
  • ANTI – POLLUTION
  • HAMAMELIS & CITROM
  • BŐRBARÁT pH
  • VEGÁN
  • CITROM és VARÁZSDIÓ KIVONAT

Leírás

Kombinált, zsíros bőrre. Pórusösszehúzó hatású, kiegyenlíti a bőr tónusát, védi a sejteket a szennyeződéstől és megakadályozza a szennyeződések felhalmozódását. Helyreállítja a bőr természetes pH-egyensúlyát, probiotikumok kivonatával erősíti és fenntartja a természetes bőr mikrobiómját · alkalmazd a már letisztított bőrfelszínen és hagyd beszívódni.

Inci

AquaSorbitolGlycerinPanthenolLactobacillusFermentLysateHamamelisVirginianaWaterCitrusLimonJuiceTrehaloseUreaSerinePentyleneGlycolAlginGlycerylPolyacrylateCaprylylGlycolSodiumHyaluronatePullulanDisodiumPhosphatePotassiumPhosphateAcrylatesCopolymerPropyleneGlycolPEG-40HydrogenatedCastorOilParfumPhenoxyethanolEthylhexylglycerinCitricAcidSodiumBenzoatePotassiumSorbateEthoxydiglycolGlucoseButyleneGlycolCaramelAscorbicAcid


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook