ART OF TANNING Hello, Summer ÖNBARNÍTÓ LOTION arcra és testre

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

 • friss mangó illat
 • 100% természetes önbarnító komplex
 • barna megjelenés UV sugárzásnak való kitettség nélkül
 • napfény nélküli gyönyörű barna bőr
 • 0% paraffin
 • VEGÁN

Leírás

Annak érdekében, hogy bőröd tökéletes barna színben pompázzon azokban a hónapokban is, amikor a napnak még nincs barnító hatása, használd az ART OF TANNING Hello Summer Önbarnító krémet. A krémben található 100%- ban természetes önbarnító komplexumnak köszönhetően, bőröd gyönyörűen ragyogó, barna színt kap. És tudod mi a legjobb az egészben? A krém felvitelének ismétlésével saját magad határozhatod meg barnaságod intenzitását, azaz használd a termékeket annyi alkalommal, amennyi ahhoz szükséges, hogy elérd a kívánt barnaságot. Az önbarnító krém egész évben használható. Használata rendkívül egyszerű, ráadásul a ruhádon sem hagy nyomot! Arcon és testen egyaránt alkalmazható. KÖTELEZŐ TERMÉK és KI KELL próbálnia mindenkinek, aki az év minden napján barna bőrszínt szeretne.

 • friss mangó illat
 • 100% természetes önbarnító komplex
 • barna megjelenés UV sugárzásnak való kitettség nélkül
 • napfény nélküli gyönyörű barna bőr
 • 0% paraffin
 • VEGÁN

Fő aktív összetevők

100% természetes önbarnító komplex

Teljesen természetes eredetű önbarnító komplex, amely DHA-ból és Erythrulose-ból áll. Ezek természetes cukrok, amelyek teljesen természetes módon adnak nap barnította megjelenést; az alkalmazás után reagálnak a bőrben természetesen jelen lévő aminosavakkal, így a bőr azonnal napbarnított lesz.

Használat előtt radírozd át a bőrödet. Alkalmazz olaj mentes, vizes bázisú hidratáló testápolót a kezekre, könyökre, térdre és lábakra, mivel a bőr ezeken a területeken szárazabb, és a termék nagyobb részét felszívja. Ezután egyenletesen vidd fel az önbarnító lotiont a tiszta és száraz bőrre. Használat után alaposan moss kezet. A szín néhány órán belül kialakul. Az intenzívebb hatás érdekében ismételd meg minden nap, amíg el nem éred a kívánt színt. Szinten tartáshoz használd hetente 1-2 alkalommal.

Inci

AquaPropylheptylCaprylateDihydroxyacetoneGlycerinC12-15AlkylBenzoateHexyldecanolHexyldecylLaurateArachidylAlcoholDimethiconeDimethiconeCrosspolymerErytrulosePectinCitrusGrandisPeelOilXanthanGumCetylAlcoholStearylAlcoholPropyleneGlycolBehenylAlcoholArachidylGlucosideGlucoseCeteareth-20Ceteareth-12CetearylAlcoholCetylPalmitateParfumMicaEthylhexylglycerinPhenoxyethanolD-LimoneneLinaloolCI77891CI77491


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook