Art of Spa Zöld Tea Joghurt maszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Leírás

Alkalmazd a ZÖLD TEA arc-és test joghurtot, mely a zöld tea extraktum és a shea vaj összetevőivel fejti ki frissítő és antioxidáns hatását. Használhatod szaunában pakolásként is, vagy a zuhanyzást követően.

Otthoni ápolásnál, mint maszkot 3 – 15 percig hagyd fent, majd zuhanyozd le.

Professzionális felhasználáskor vidd fel a testre, majd takard be fóliával és hagyd hatni 20 percig. A hő által kinyílnak a pórusok, ezzel elősegítve az aktív összetevők hatékony bejutását a bőrbe. A kezelést követően a bőr selymes tapintású és táplált lesz, miközben a zöld tea friss illata testi és lelki egyensúlyt teremt. Csak külsőleg!

60 ml Szaunázáshoz, 120 ml Pakolásként

Inci

AquaMelButyrospermumParkiiButterCaprylic/CapricTriglycerideDicaprylylEtherSodiumPolyacrylateParfumCamelliaSinensisLeafExtractSodiumAcrylatesCopolymerHydrogenatedPolyisobutenePhospholipidsPolyglyceryl-10StearateHelianthusAnnuusSeedOilTocopherolMaltodextrinPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidPhenoxyethanolMethylparabenEthylparabenCitronellolGeraniolHexylCinnamalLimoneneLinalool


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook