Art of Spa Sweet honey maszk arcra és testre

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

  • TÁPLÁLÓ KEZELÉS
  • extra száraz bőrre
  • royal jelly & kókusz olaj

0 % PARAFFIN & SZILIKON & MESTERSÉGES SZÍNEZÉK

 

Leírás

A műalkotások is rétegezve, lépésről, lépésre készülnek – ébresszük fel a bőr lágyságát a royal jelly-vel és a kókusz olajjal. Lágy mozdulatokkal vigyük fel és masszírozzuk be. A maximális hatás érdekében a testet takard be fóliával. 20 perc múlva öblítsd le, vagy hagyd fent testápolóként. Csak külsőleg.
Tárolás: 15°C – 25°C között.

 

Inci

AquaCocoglyceridesGlycerinDicaprylylCarbonateCeraAlbaPolyglyceryl-2DipolyhydroxystearatePolyglyceryl-3DiisostearateDicaprylylEtherIsopropylMyristateCaprylic/CapricTriglycerideHelianthusAnnuusSeedOilHexyldecanolHexyldecylLaurateSimmondsiaChinensisSeedOilCocosNuciferaOilZincStearateMagnesiumSulfateCocosNuciferaFruitJuiceMelExtractRoyalJellyExtractTocopherylAcetateParfumSodiumBenzoatePotassiumSorbateCitricAcidPhenoxyethanolEthylhexylglycerinPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateBenzylBenzoate


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook