ANTI – CELLULIT FAT BURNING – Zsírégető krém, fűtő hatással

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Serkenti a bőr méregtelenítését, csökkenti a zsírsejtek lerakódását a bőr alatti szövetekben és enyhíti a narancsbőr tüneteit.

Leírás

Melegítő hatással rendelkező Anti-cellulit krém, a cellulit elleni kezelések eredményének megőrzése érdekében, otthonra.

Serkenti a bőr méregtelenítését, csökkenti a zsírsejtek lerakódását a bőr alatti szövetekben és enyhíti a narancsbőr tüneteit. Az eredmény: csökken a látható narancsbőrrel fedett bőrfelület a combokon (2 cm-ig)*, hason (5 cm-ig)** és csípőn (4,5 cm-ig)**. A bőrpír, a csipkedő érzés és a melegérzet kívánt hatás, azaz a krém alkalmazásának velejárói. Reggel és este masszírozd be a krémet a bőrbe olyan helyeken, ahol a narancsbőr jelen van.

* In vivo teszteredmények 23 önkéntesnél, 28 napi használat után, napi kétszer alkalmazva.

* In vivo teszteredmények 23 önkéntesnél, 56 napi használat után, napi kétszer alkalmazva.

A szinergiában működő legfontosabb összetevők: szent lótusz kivonat, árnika kivonat, narancs illóolaj.

Szent lótusz kivonat: elősegíti a zsírsejtek lebomlását és csökkenti a zsírpárnák lerakódását a bőr alatti szövet sejtjeiben.

Árnika kivonat: regenerálja és nyugtatja a bőrt.

Narancs illóolaj: serkenti a bőr vérkeringését és regeneráló folyamatát.

Inci

AquaDicaprylylEtherIsopropylMyristateCaprylic/CapricTriglycerideButyleneGlycolGlycerinSorbitanStearateMethylGlucoseSesquistearatePanthenolNelumboNuciferaLeafExtractRicinusCommunisSeedOilOleaEuropaeaFruitOilPerseaGratissimaOilHelianthusAnnuusSeedOilTocopherylAcetateRetinylPalmitateRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilPropyleneGlycolArnicaMontanaFlowerExtractGlucoseLacticAcidSodiumBenzoatePotassiumSorbateBetulaAlbaLeafExtractAesculusHippocastanumSeedExtractCitrusAurantiumDulcisPeelOilPiperNigrumFruitOilFoeniculumVulgareOilBenzylNicotinateSodiumAcrylatesCopolymerHydrogenatedPolyisobutenePhospholipidsPolyglyceryl-10StearateSodiumHydroxideBeta-Glucan12-HexanediolCaprylylGlycolCitricAcidTocopherolStearylAlcoholCetylAlcoholAcrylates/C10-30AlkylAcrylateCrosspolymerStearicAcidDehydroaceticAcidBenzylAlcoholParfumD-LimoneneLinaloolCitronellolCitral


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook