SWEET GRAPES Kézápoló ajándékcsomag

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!

Kézápoló ajándékcsomag

Ha szereted a gondosan ápolt kezeket, a gyengéd érintést és a kellemes gyümölcsös illatokat, miért nem kényezteted magad ezzel a mennyei kézápoló szettel, amely a szőlő erejét tartalmazza. Az illatosított folyékony szappan gyengéden tisztítja a kezed, míg a könnyű, bőrbarát kéz,-és körömápoló krém megóvja a káros külső hatásoktól és a bőröregedéstől. A bársonyosan puha tapintásért.

 

Leírás

SZŐLŐ ANTI – AGE Kéz– és Körömápoló Krém 75 ml

Anti-ageing 2 az 1-ben kéz- és köröm ápoló krém B5-provitaminnal, mely hidratál és táplál. A szőlőmag olaj és a C-vitamin segít megelőzni a bőr idő előtti öregedését.

SZŐLŐ Folyékony Szappan 300 ml

Alaposan tisztítja és védi a kezeket a kiszáradástól! Kellemes szőlő illata hosszantartó.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook