HYALURON 24’H – A BŐR HIDRATÁLÁSÁNAK ÚJ DIMENZIÓJA

Idővel a bőrön megjelennek az öregedés első jelei. A bőr lassan elvékonyodik, elveszíti a rugalmasságát és fokozatosan kiszárad. Megjelennek az első ráncok, és a bőr elveszíti szép tónusát. Ez az a pillanat, amikor a bőrnek külső segítségre van szüksége: védelemre a külső káros hatásokkal szemben, intenzív hidratálásra, regenerálásra, vagy a vízmegtartás erősítésére.

Miért alkalmazd a HYALURON termékeket?

A HYALURON termékeink a bőrt mélységében hidratálják, mivel molekuláris struktúrájuknak köszönhetően a bőr mély rétegeibe jutnak. A HYALURON serkenti a kollagén és elasztin rostok szintézisét. Így javul a bőr rugalmassága, feszessége, viszkozitása. A ráncok kisimulnak, javul a bőr vérellátása, a sejtek tápanyagellátása, a bőr méregtelenítése. A HYALURON termékek visszaállítják a bőr normál vízháztartását, ami által az feszesebbé válik. A hatása azonnal szemmel látható. Jelentősen javul a bőr tónusa, visszanyeri fiatalos, friss, bársonyos külsejét.

Miben rejlik az Afrodita különleges Hyaluronsavjának az ereje?

  • 100 %-ig természetes hatóanyag,
  • azonnali és hosszantartó hatást biztosít,
  • szabadalmaztatott aktív növényi eredetű,
  • alacsony, 15-50 kDA molekulatömeggel rendelkezik (ez a specifikus molekulatömeg lehetővé teszi az epidermiszbe és dermiszbe történő bejutását – a bőr hidratáltságának növelését, szabályozását),
  • hatékonyan jut be az epidermiszbe és dermiszbe, HIDRATÁLÁS + FESZESÍTÉS = A BŐR TÓNUSÁNAK JAVULÁSA
  • bionikus eljárással nyerik, genetikailag módosítatlan baktériumok segítségével, egy abszolult természetes folyamat során.
  • Eco-cert tanúsítvánnyal rendelkezik.

ELBŰVÖLŐ TESZTEREDMÉNYEK*

A kozmetikumok alkalmazása után szemmel láthatóan javul a bőr hidratáltsága, rugalmassága, feszessége, friss és fiatalos külsőt ölt. Az öregedés jelei csökkennek, kevésbé láthatóak.

A BŐR BIOMECHANIKUS KARAKTERISZTIKÁINAK JAVULÁSA IN VIVO TESZTEKKEL IGAZOLVA: HIDRATÁLTSÁG, FESZESSÉG, TÓNUS, SIMASÁG. 22 tesztalany önértékelése, 56 napon keresztül, naponta kétszeri használat után (a bőr biomechanikus karakterisztikáinak javulása, %-ban kifejezve).

PROFESSZIONÁLIS  OTTHONI FELHASZNÁLÁSRA 

A Hyaluron 24’H termékek a szalonban történő kezelések mellett teljes egészében alkalmasak az otthoni felhasználásra, bőrápolásra, a kozmetikában végzett kezelések eredményének megőrzése céljából.

A Hyaluron csökkenti a bőr fizikai „sérüléseinek“ jeleit: a száraz bőrt, a szemhéjak megereszkedését, a szem alatti karikákat, a ráncokat, a bőrpírt, a rugalmatlanságot. A mélyebb rétegben fejti ki hatását, így akár a pattanások kialakulásának lehetőségét is gátolja. Nagyon jó víztartó hatása miatt, pl. nyáron a melegben, szeles időben vagy stresszes időszakban is jól alkalmazható. Tisztít és összehúzza a pórusokat. Változó korban csökkenti a hormonháztartás változása általi negatív hatásokat, illetve a hőhullámok okozta bőrpirosodást. Fogyókúra után segíti a bőr feszesedését.

TERMÉKEK

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook