HYALURON 24h Krém normál, vegyes bőrtípusra

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

hyaluronsav, karitévaj, karnózin, peptid

Szabadalmaztatott, 100% természetes hyauloronsavat tartalmaz

Leírás

Szabadalmaztatott, 100% természetes hyauloronsavat tartalmaz, alacsony molekulatömeggel, amely erőteljes és hosszantartó hidratálást biztosít a bőr mélyebb rétegeiben. Serkenti a bőr számára két legfontosabb fehérje: a kollagén és elasztin szintézisét. A klinikai tesztek bizonyították, hogy használata után a bőr szemmel láthatóan hidratáltabb, feszesebb, simább és jobb tónussal rendelkezik. Optimális eredmény elérése érdekében HYALURON AMPULLÁVAL kombináld.

Használat: Könnyű textúrája egyszerű felvitelt biztosít az otthoni 24h arckrémként, ugyanakkor a profi kezelések során is kiváló alapkrém.

Inci

AquaPentyleneGlycolHelianthusAnnuusSeedOilGlycerinSorbitanStearateMethylGlucoseSesquistearateArachidylAlcoholBehenylAlcoholArachidylGlucosideCetearylEthylhexanoateOleylErucateAloeBarbadensisLeafJuiceDicaprylylEtherButyrospermumParkiiButterSodiumHyaluronatePanthenolGlucoseRossmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeesOilCarnosineXanthanGumCitricAcidPotassiumSorbateSodiumBenzoateSodiumSulfiteParfum


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook