Win Up Lift Jégmaszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Hatóanyag

jégbor aktív hatóanyagai,B5-provitamin

Leírás

Jeges textúra, frissítő és gyors revitalizáló hatás, hihetetlen lifting effektus! A különleges jégbor és B5-provitamin, szemmel láthatóan csökkenti a ráncok mélységét (-13%) és jelentősen javítja a bőr hidratáltságát (50,9%). A bőrt ellátja a szükséges energiával, feszesíti a fáradt, dehidratált bőrtípust és nyugtatja az érzékeny bőrt.Használat: A maszkot letisztított, zsírtalanított, majd tonizált bőrfelületre kell felvinni arcra, nyakra, dekoltázsra. Kb. 20 percig kell a bőr felületén hagyni, hogy a hatását ki tudja fejteni, miközben a maszkot a hatásfok többszöröződése érdekében  intenzíven fecskendezzük a WIN UP-LIFT Frissítő pára. A hatóidő elteltével vízzel le kell mosni, majd a kezelést zárjuk a WIN UP-LIFT Fiatalító elixírrel és a megfelelő WIN UP-LIFT Tápláló/Hidratáló krémmel, vagy a bőr típusának, korának, pillanatnyi állapotának megfelelő egyéb Afrodita Professional krémmel.

Inci

AquaPentyleneGlycolPanthenolWineCaesalpiniaSpinosaGumMaltodextrinSodiumPolyacrylateStarchCitricAcidPEG-40HydrogenatedCastorOilParfumCI42051


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook