VITA DERMA KOLLAGEN AMPULLA – A téli ász..

Azonnali lifting hatás a bőr számára. Hatása azonnal látható : a bőr kisimul, felfrissül, feszesebb, fiatalosabb külsőt ölt. Érett, ráncosodásra hajlamos és tónus nélküli bőrtípusok számára, 30. életév felett, anti-age prevenciós kezelésként lehet alkalmazni.

Collagen ampulla – sűrűség

A hidegebb hónapokban (ősszel, télen, kora tavasszal) a kollagén ampullák állaga sűrűbb lehet a szokásosnál. Ennek elsődleges oka a rendkívül jó minőségű tengeri kollagén (szabadalmazott atelokollagén mikroszférák) magas aránya.


Nálunk a minőség megtartása elsődleges szempont!


Neked is a legmagasabb minőségű termékekett kívánjuk biztrosítani, jelen esetben egy magas koncentrációban jelen lévő tengeri kollagén tartalmú terméket (esetünkben 8% tengeri kollagén található a termékben)!
Ezért a receptúrán nem kívánunk változtatni!

Viszont szívesen adunk tanácsot az ampulla “folyékonyabbá” tételére. A feladat illetve a megoldás nagyon egyszerű: tartsd az ampullát néhány másodpercig meleg víz alá. Ettől az állaga folyékonyabbá válik és a tartalma könnyebben kifolyik az ampullából.

A bőrt letisztítjuk, zsírtalanítjuk tisztítóhabbal, felvitele előtt a bőrt tonizáljuk. Ezt követően ujjbeggyel kell a bőrbe masszírozni. Hatása azonnal észlelhető.

Legfrissebb hírek

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook