VITA DERMA KOLLAGEN AMPULLA – A téli ász..

Azonnali lifting hatás a bőr számára. Hatása azonnal látható : a bőr kisimul, felfrissül, feszesebb, fiatalosabb külsőt ölt. Érett, ráncosodásra hajlamos és tónus nélküli bőrtípusok számára, 30. életév felett, anti-age prevenciós kezelésként lehet alkalmazni.

Collagen ampulla – sűrűség

A hidegebb hónapokban (ősszel, télen, kora tavasszal) a kollagén ampullák állaga sűrűbb lehet a szokásosnál. Ennek elsődleges oka a rendkívül jó minőségű tengeri kollagén (szabadalmazott atelokollagén mikroszférák) magas aránya.


Nálunk a minőség megtartása elsődleges szempont!


Neked is a legmagasabb minőségű termékekett kívánjuk biztrosítani, jelen esetben egy magas koncentrációban jelen lévő tengeri kollagén tartalmú terméket (esetünkben 8% tengeri kollagén található a termékben)!
Ezért a receptúrán nem kívánunk változtatni!

Viszont szívesen adunk tanácsot az ampulla “folyékonyabbá” tételére. A feladat illetve a megoldás nagyon egyszerű: tartsd az ampullát néhány másodpercig meleg víz alá. Ettől az állaga folyékonyabbá válik és a tartalma könnyebben kifolyik az ampullából.

A bőrt letisztítjuk, zsírtalanítjuk tisztítóhabbal, felvitele előtt a bőrt tonizáljuk. Ezt követően ujjbeggyel kell a bőrbe masszírozni. Hatása azonnal észlelhető.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook