VITA DERMA Ampulla KOLLAGÉN

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

5*1,5ml

Hatóanyag

karnózin peptid, tengeri kollagén

Leírás

Azonnali lifting hatás a bőr számára. Hatása azonnal látható : a bőr kisimul, felfrissül, feszesebb, fiatalosabb külsőt ölt. Érett, ráncosodásra hajlamos és tónus nélküli bőrtípusok számára, 30. életév felett, anti-age prevenciós kezelésként lehet alkalmazni.
Használata: O (ujjbeggyel kell a bőrbe masszírozni). Használat előtt az ampullát helyezze meleg vízbe, majd rázza fel! A bőrt letisztítjuk, zsírtalanítjuk tisztítóhabbal, felvitele előtt a bőrt tonizáljuk. Hatása azonnal észlelhető.

Inci

AquaCetearylEthylhexanoatePentaerythritylTetraisostearateSilicaDimethylSilylateButyleneGlycolSodiumChondroitinSulfateAtelocollagenHelianthusAnnuusSeedOilSorbitanStearatePolysorbate60MaltitolPentyleneGlycolDipropyleneGlycolGlycerinHydrogenatedLecithinTocopherylAcetateCholesterolRetinylPalmitateTocopherolSerineAlanineDicaprylylCarbonateHydrogenatedPolyisobuteneHydrogenatedPolydeceneHydrogenatedC6-14OlefinPolymersCarnosineDisodiumEDTASodiumHydroxidePhenoxyethanolMethylparabenPropylparabenDiazolidinylUrea


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook