Újdonság! Csempéssz egy kis csokoládét a nyári bőrápolásba

Fedezd fel a nyár legújabb kincseit: SUMMER AFFAIR Instant Choco jam és WILD DARK Szupergyors önbarnító mousse!

Képzeld el, hogy egyetlen alkalmazás után már azonnal élvezheted a csodás, napbarnított megjelenést anélkül, hogy órákat kellene a napon töltened vagy a szoláriumot keresned! Az Afrodita legújabb termékei, a SUMMER AFFAIR Instant Choco jam és a WILD DARK Szupergyors önbarnító mousse, mostantól elérhetőek, hogy még könnyebben és gyorsabban érj el lenyűgöző megjelenést.

SUMMER AFFAIR Instant Choco jam

Az Instant Choco jam egy valódi kincs a nyári bőrápolásban. Azonnali hatása révén a bőröd már az első alkalmazás után csábítóan barna és ragyogó lesz. A csokoládé és bronz pigmentek egyedülálló kombinációja varázsolja a bőrödet azonnal napbarnított megjelenésbe, míg a sárgarépa és dió koncentrátum gyorsítja és intenzívebbé teszi a barnulást. Emellett az arany csillogás még hangsúlyosabbá teszi a bőr ragyogását. A bio kakaóvaj pedig nemcsak intenzíven táplálja a bőrt, hanem isteni illatával is kényezteti az érzékeket.

WILD DARK Szupergyors önbarnító mousse

Ha szereted a sötétbarnább árnyalatokat, és azonnali eredményt vársz, a WILD DARK tökéletes választás számodra. Ez a szupergyors önbarnító mousse rekordidő alatt intenzív barnulást biztosít, anélkül, hogy kellemetlen szagot vagy foltokat hagyna a bőrön vagy a ruhákon. Az express működésnek köszönhetően már 2-6 óra alatt élvezheted a gyönyörű, hosszan tartó barnulást.

Válaszd az Afrodita legújabb nyári termékeit, és tedd felkészülté bőröd a napsütéses napokra!

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook