SZŐLŐ Anti-age kéz- és körömápoló krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

75ml

Hatóanyag

C-vitamin, szőlőmag olaj

Leírás

Anti-ageing 2 az 1-ben kéz- és köröm ápoló krém B5-provitamin, mely hidratál és táplál. A szőlőmag olaj és a C-vitamin segít megelőzni a bőr idő előtti öregedését és az öregedési foltok kialakulását.
Használat: Minden kézmosás után.

Inci

AquaIsopropylMyristateGlycerylStearateGlycerinCetylAlcoholCeteareth-25VitisViniferaSeedOilOlusOilTocopherolCeraAlbaSodiumAscorbylPhosphateCetearylIsononanoateDimethiconeCetylDimethiconeTocopherylAcetatePanthenolRosmarinusOfficinalisExtractBrassicaCampestrisSeedOilParfumCitricAcidDisodiumEDTAPropyleneGlycolDiazolidinylUreaMethylparabenPropylparabenBenzylBenzoate


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook