SUN CARE Napozás utáni emulzió

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Hatóanyag

aloe vera, B5-provitamin

Leírás

Feltölti a bőrt a napozás során elvesztett nedvességgel az aloe vera kivonatnak köszönhetően, miközben nyugtatja és hűsíti. Megőrzi a bőr barnaságát, a B5-provitamin segítségével védelmet nyújt a bőr kiszáradása ellen és a napozás során fellépő öregedést gyorsító hatással szemben. Napozás és zuhanyzás utáni ápolószer. Szoláriumozást követően is javasolt a használata!
Használat: Alkalmazzon elegendő mennyiségű terméket (kb. 20ml) napozás és zuhanyzás után.

Inci

AquaParaffinumLiquidumCetearylAlcoholGlycerinC12-15AlkylBenzoateSorbitanStearateIsohexadecaneCetearylGlucosideDimethiconeDimethiconeCrosspolymerPhenoxyethanolEthylhexylglycerinAloeBarbadensisLeafJuiceBisabololPanthenolLavandulaAngustifoliaOilCetylAlcoholStearylAlcoholCitricAcidPotassiumSorbateSodiumBenzoateSodiumSulfiteGlucoseParfumMentholLinalool


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook