SUN CARE MARMELADE gél testre

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

  • a sárgarépa koncentrátum vonzó barna színt biztosít
  • gyorsan felszívódó gél textúra
  • csodálatosan puha bőrt varázsol a nyár elbűvölő illatával
  • gyorsabb barnulás

Leírás

A népszerű marmelade most GYORSAN FELSZÍVÓDÓ, KÖNNYŰ GÉL FORMULÁBAN biztosítja a gyorsabb barnulást, ráadásul nem hagy zsíros nyomokat a használatot követően.

  • a sárgarépa koncentrátum vonzó barna színt biztosít
  • gyorsan felszívódó gél textúra
  • csodálatosan puha bőrt varázsol a nyár elbűvölő illatával
  • praktikus csomagolás, egyszerű alkalmazás
  • vegán formula, vazelin mentes
  • nem nyújt UV védelmet

Ez a népszerű marmelade gyorsan felszívódó, könnyű zselés textúrával rendelkezik, amely nem hagy zsíros nyomokat. Az eredmény: vonzó, illatos, napbarnította, csodálatosan puha bőr.

Napozás előtt alkalmazd a kívánt területekre. Nem alkalmas érzékeny, nagyon világos vagy gyermekek bőrére. Csak külsőleg.

Sárgarépa olaj
Gazdag béta-karotin (A-provitamin) forrás, amely a sárgarépának jellegzetes színét adja. Antioxidáns hatású, elősegíti a melanin szintézisét. Hozzájárul a vonzó barna bőr gyorsabb és intenzívebb eléréséhez. Megakadályozza a hámlást és javítja a bőr rugalmasságát.

Napozás előtt alkalmazd a marmelade gélt a kívánt területekre.

A gélt önálló termékként (UV védelem nélkül) csak kora reggel és késő délután javasoljuk használni, csak sötétebb bőrűek számára, mivel UV védelmet nem biztosít.

Ellenkező esetben kombináld a marmelade gélt egy fényvédő termékkel. Először alkalmazd a fényvédő SPF terméket, majd miután beszívódik, használd csak a gélt.

Kérjük, tartsd be a biztonságos napozásra vonatkozó irányelveket, szabályokat, melyekről a weboldalunk BLOG rovatában olvashatsz.

Nem nyújt UV védelmet. Nem alkalmas érzékeny és gyermekek bőrére. Csak külsőleg.

Annak érdekében, hogy a lehető leghosszabb ideig megőrizd a vonzó barna színt, napozás után gondoskodj a bőr intenzív hidratálásáról és a szín megtartásáról. Javasoljuk a napozás utáni és szín megtartó kozmetikumokat.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook