SUN CARE Marmelada TROPICAL F10

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Hatóanyag

100% természetes kakó vaj, 100% természetes kókusz olaj, béta-karotin, shea vaj

Leírás

10 Faktoros védelem gyors barnulással egybekötve. Természetes összetevőinek köszönhetően hidratálja és táplálja a bőrt, míg a hozzáadott antioxidánsok megvédik a káros külső tényezőktől és stimulálják a sejtek regenerálódását. Használat: Vidd fel napozás előtt a megfelelő mennyiséget (36 ml), majd rendszeresen használd újra és újra a megfelelő védettségi szint fenntartása érdekében, különösen úszás, izzadás vagy törölközés esetén. Alkalmazása után 11.00 és 05.00 óra között kerüld a közvetlen napfényt, mert az nagyon káros lehet az egészségre. Az ajánlott mennyiségnél kevesebb használata jelentősen csökkenti a védelem szintjét.

Inci

PetrolatumOctocryleneIsopropyMyristateTheobromaCacaoSeedButterParaffinButylMethoxydibenzoylmethaneParaffinumLiquidumCeraMicrocristallinaCocosNuciferaOilButyrospermumParkiiButterHelianthusAnnuusSeedOilBeta-CaroteneDaucusCarotaSativaRootExtractJuglansRegiaOleaEuropaeaOilGlycineSojaOilTocopherolAscorbylPalmitateGlycerylStearateBis-EthylhexyloxyphenolMethoxyphenylTriazineParfumPropyleneGlycolCitricAcidPropylparabenBHTBenzylBenzoateLimoneneLinaloolCI12010


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook