Q10 BOOST Krém száraz bőrre

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

  • ANTI – AGE bőrápolás 35 év felett
  • intenzív tápláló formula
  • 2 kiemelkedő antioxidáns erejével
  • bőr-azonos Q10 koenzim + E-vitamin kapszulázott formában

Leírás

Szeresd a bőrödet, szeresd a korod! Anti-age bőrápolás (35+), antioxidánsokkal tele!

Bőr-azonos Q10 koenzim + E-vitamin kapszulázott formában a kettős öregedés elleni védelemért és látható fiatalító hatásért.

intenzív tápláló formula, csipkebogyó olajjal dúsítva • erőteljes antioxidáns hatás • védi a bőrt a szabad gyökök káros hatására kialakuló korai öregedés ellen • serkenti a bőrsejtek regenerálódását • ránctalanító hatás • egészséges ragyogást és fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek

  • ANTI – AGE bőrápolás 35 év felett
  • intenzív tápláló formula
  • 2 kiemelkedő antioxidáns erejével
  • bőr-azonos Q10 koenzim + E-vitamin kapszulázott formában

Coenzyme Q10 (ubikinon)
minden élő sejt része, ahol szerepet játszik az egész test energiatermelésében (ATP). Erőteljes antioxidánsként csökkenti az oxidatív stresszt is. Így védi a bőrsejteket az UV sugarak, az alkoholfogyasztás, a szmog, a cigarettafüst és a stressz okozta idő előtti öregedéstől. Mindezek a tényezők szabad gyökök – instabil, erősen reakcióképes molekulák – kialakulásához vezetnek, amelyek többek között maradandó károsodást okoznak a kollagén- és elasztin rostokban. A Q10 koenzim hatékonyan csökkenti vagy semlegesíti az erejüket.

E -Vitamin  (tokoferol)
a bőr minden rétegében megtalálható lipofil antioxidáns Védi a bőrt a szabad gyökök hatása által okozott károsodásokkal szemben, következésképpen erőteljes öregedés gátló hatással rendelkezik.
Ezenkívül védi a sejtmembránok lipidjeit és lipoproteinjeit az oxidációtól, és megőrzi nedvességmegkötő képességüket. Ezért közvetve hidratálóként működik, és javítja a bőr rugalmasságát.
A fenti okok miatt az egyik legösszetettebb kozmetikai hatóanyagként tartják számon.
A Q10 BOOST krém textúrájában vörös mikrokapszulák formájában található meg, amelyeket az alkalmazás során a masszázzsal “feloldódnak”, és ily módon közvetlenül a bőrbe történő felszívódás előtt aktiválódnak. Az E -vitamin kapszulázott formájáról van szó, amely ez által garantálja az optimális stabilitást és a még nagyobb hatékonyságot.

Csipkebogyó olaj
különösen nevezetes a magas esszenciális zsírsavtartalma miatt, a linolsav és a linolénsav közel 80%-át teszi ki. Ezek intenzív tápláló, védő és regeneráló hatást kölcsönöznek az olajnak. A csipkebogyóolaj az összes transz-retinsav tartalma miatt fiatalító hatású: növeli a kollagént, csökkenti a ráncokat és kisimítja a bőr felületét.

Összetevők:
Aqua, Paraffinum Liquidum, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Petrolatum, Polyglyceryl-2 Sesquiisostearate, Butyrospermum Parkii Butter, Isohexadecane, Isopropyl Myristate, Cera Microcristallina, Ubiquinone, Rosa Canina Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol, Cera Alba, Hydrogenated Castor Oil, Zinc Stearate, Parfum, C12-15 Alkyl Benzoate, PEG-4, Propanediol,  Agar, Phenoxyethanol,  Algin,  Polysorbate 20, Citric Acid, Magnesium Sulfate, Magnesium Stearate, Aluminium Stearate, Paraffin, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Sorbitan Isostearate, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, Disodium EDTA, Propylene Glycol, BHT, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 73360

Alkalmazd reggel és este. 1-2 percig masszírozd a krémet gyengéd körkörös mozdulatokkal a bőrödbe, hogy serkentsd a mikrokeringést. Ezáltal fognak aktiválódni a piros millikapszulák.

Sose feledkezz el megtisztítani és tonizálni a bőrödet a napi bőrápolás során. A következetes tisztítás és tonizálás az első és legfontosabb lépések a szép és egészséges bőr felé vezető úton. Csak az alaposan megtisztított és tonizált bőr képes létrehozni a megfelelő élettani egyensúlyt, és ez által felkészülni a bőrápolási termékek aktív összetevőinek optimális felszívódására.

Ehhez válaszd a Clean Up és a Clean Phase termékeket a bőrtípusodnak megfelelően.

Inci

AquaParaffinumLiquidumHelianthusAnnuusSeedOilGlycerinIsopropylPalmitatePetrolatumPolyglyceryl-2SesquiisostearateButyrospermumParkiiButterIsohexadecaneIsopropylMyristateCeraMicrocristallinaUbiquinoneRosaCaninaFruitOilTocopherylAcetateRetinylPalmitateCaprylic/CapricTriglycerideTocopherolCeraAlbaHydrogenatedCastorOilZincStearateParfumC12-15AlkylBenzoatePEG-4PropanediolAgarPhenoxyethanolAlginPolysorbate20CitricAcidMagnesiumSulfateMagnesiumStearateAluminiumStearateParaffinCyclopentasiloxaneDimethiconeSorbitanIsostearatePolyglyceryl-3RicinoleateDisodiumEDTAPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateDiazolidinylUreaMethylparabenPropylparabenBenzylSalicylateHexylCinnamalLinaloolCI73360


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook