PURE SKIN SOLUTION Tisztítóhab

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Leírás

  • 0% SLS & SLES
  • ajánlott zsíros, tisztátalan, tág pórusú bőr kezelésére

Gyengéd, de hatékony formula teafa illóolajjal, ápoló komplexummal és bioaktív tejsavval, ami eltávolítja a felesleges faggyút a bőr felszínéről, miközben alaposan tisztítja  anélkül, hogy irritálná vagy szárítaná azt.

Inci

AquaCoco-GlucosideSodiumC14-16OlefinSulfonateGlycerylOleateMelaleucaAlternifoliaLeafOilTocopherolHydrogenatedPalmGlyceridesCitrateLecithinAscorbylPalmitatePEG-40HydrogenatedCastorOilParfumPropyleneGlycolDiazolidinylUreaCitricAcidLacticAcidSodiumHydroxideBenzylSalicylateHexylCinnamal


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook