PURE GOLD 24 Ka LUXURY szemránckrém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

15ml

Hatóanyag

arany szemcsék, béta-glukán, ceramidok, szója izoflavin

Leírás

Bőrt regeneráló, struktúráját javító, alapvetően bőrfiatalító képlettel rendelkező krém. A szem körüli bőr feszesebbé válik, a meglévő ráncokat szemmel láthatóan csökkenti, ugyanakkor gátolja az újabbak kialakulását. Ráncok nélkül »az arany évekre« minden bőrtípus számára!Használat: A krémet reggel és este a már letisztított és tonizált szem környéki bőrbe kell masszírozd be.

Inci

AquaLimnanthesAlbaSeedOilDicaprylylEtherSorbitanIsostearateHydrogenatedCastorOilCeresinCeraAlbaGlycerinBeta-GlucanDicaprylylCarbonatePolyglyceryl-2DipolyhydroxystearateCassiaAngustifoliaSeedPolysaccharideRicinusCommunisSeedOilCoperniciaCeriferaCeraCetearylEthylhexanoatePolyglyceryl-3DiisostearateAloeBarbadensisLeafJuiceCeramide3Ceramide6IICeramide1PhytosphingosineCholesterolTheobromaCacaoSeedButterButyrospermumParkiiButterCetearylIsononanoateMagnesiumSulfateGoldLecithinSoyIsoflavonesRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilTocopherylAcetateCeraMicrocristallinaParaffinSodiumBenzoateCitricacidPotassiumSorbateSodiumSulfiteSodiumLauroylLactylateCarbomerXanthanGumPolysorbate8012-HexanediolCaprylylGlycolZincStearateDehydroaceticAcidBenzylAlcoholParfumPhenoxyethanolEthylhexylglycerinHydroxyethylcelluloseCI77400CI77820


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook