PURE GOLD 24 Ka LUXURY Nappali krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

aloe vera, arany szemcsék, B5-provitamin, béta-glukán, glicerin, karitévaj, napraforgó olaj, szója izoflavin

Leírás

Az “arany évekre”, normál, vegyes, száraz bőrtípusra. Tiszta aranyat tartalmaz, amely az izoflavinnal kombinálva a 30. életév felett hihetetlen ragyogó külsőt biztosít, szemmel láthatóan javítja a bőr struktúráját, regenerálódó képességét. Az arcbőr kisimul, tónusa szebbé válik, alapvetően fiatalabb, szebb külsőt ölt. »Az érett bőr luxusa« normál, vegyes és száraz bőrtípusokra Nagy mennyiségben tartalmaz aranyat, amely izoflavinnal kombinálva 30. életév felett biztosítja bőrünk számára a tökéletes ápoltságot. Erőteljesen javítja a bőr struktúráját, serkenti regenerálódó képességét, melynek köszönhetően, a ráncok jelentősen kisimulnak, és a bőr visszanyeri kellemes tónusát. Használat után a bőr sokkal fiatalosabb, szebb külsőt ölt. Használat: Vidd fel az alaposan megtisztított és tonizált bőrre. Vegyes vagy zsíros bőr esetén éjszakai krémként is alkalmazható.

Inci

AquaDicaprylylEtherHelianthusAnnuusSeedOilGlycerinPentyleneGlycolPolyglyceryl-3MethylglucoseDistearateButyrospermumParkiiButterGlycerylStearateBeta-GlucanAloeBarbadensisLeafJuiceGoldLecithinSoyIsoflavonesCarnosinePanthenolPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateStearylAlcoholXanthanGumSodiumBenzoateCitricAcidPotassiumSorbateSodiumSulfitePolysorbate8012-HexanediolCaprylylGlycolParfumCI77400CI77820


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook