PURE GOLD 24 Ka Divine Szépségolaj

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

5 ml

  • száraz bőrre
  • tiszta arany szemcsék
  • 100% hidegen préselt fehér tajtékvirág szűz olaja

Leírás

+ több mint 50 különlegesen összeválogatott aktív, a bőr megfelelő működését támogató, hidratáló és ápoló hatóanyag, amelyeket 50 éves fennállásuk alatt, mint a leghatékonyabb összetevőket ismerhettük meg.

Fényűző hatással bíró szépségolaj, arany szemcsékkel – a szépségápolás tökéletes harmóniáját biztosítja a hidegen préselt fehér tajtékvirág szűz olaja, valamint a tiszta arany szemcsék kombinációja. A természetes antioxidánsok magas koncentrációja a bőr felületén védő barrier réteget hoz létre, amely gátolja a bőr túlzott vízveszteségét.

EREDMÉNYEK: megújult, puhább, feszesebb és az arany szemcséktől fényesebb bőr!

Alkalmazása:

  • 3-5 csepp PURE GOLD Divine szépségolajat a tenyeredben keverj el a PURE GOLD Divine lifting szérummal (vagy más, a bőr típusának megfelelő termékkel), majd vidd fel az arc, nyak és dekoltázs bőrfelszínére.
  • A PURE GOLD Divine szépségolajat alkalmazd más bőrápoló készítmények (pl. krém) után; különösen javasoljuk a PURE GOLD Divine lifting szérum után alkalmazni.

Inci

LimnanthesAlbaSeedOilGoldParfumCI77400CI77820


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook