POLYMOIST Maszk – Kaviár

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

1db

Hatóanyag

hidrolizált elasztint, kaviár extraktum aktív hatóanyagai, természetes kollagén rostok

Leírás

Fiatalító elixírként hat, serkenti a bőr mikrokeringését, gyorsítja regenerálódását, felerősíti védekezőképességét, szabályozza hidratáltsági szintjét és serkenti kollagén termelését. A kezelés után a bőr feszes, rugalmas, ragyogó és selymes tapintású lesz. Eltünteti a mimikai ráncokat a szem és száj körül.Használat: Helyezze a száraz maszkot a letisztított bőrre, jelölje be az orr és a száj (ha szükséges, akkor a szem) nyílásait, és vágja ki azokat. Helyezze vissza a száraz arcra, majd itassa át a megfelelő tonikkal, így formázva meg a maszkot. Kb. 20 perc hatóidő elteltével távolítsa el a pakolást, majd alkalmazza a bőrtípusnak megfelelő krémet.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook