POLYMOIST Maszk – AHA Zöld tea

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

1db

Hatóanyag

gyümölcssav komplexum, természetes kollagén rostok, zöld tea extraktum

Leírás

Széleskörű alkalmazási lehetőség. Újult energiával tölti fel a fáradt, legyengült normál bőrt, revitalizálja a száraz bőrt, és csodásan kondicionálja a zsíros bőrt. Megújítja és regenerálja a bőr sejtjeit és finoman távolítja el az elhalt hámsejteket. Csökkenti a ráncok kialakulásának lehetőségét az által, hogy semlegesíti a szabad gyökök roncsoló erejét, valamint védi a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben.
Használat: Helyezze a száraz maszkot a letisztított bőrre, jelölje be az orr és a száj (ha szükséges, akkor a szem) nyílásait, és vágja ki azokat. Helyezze vissza a száraz arcra, majd itassa át a megfelelő tonikkal, így formázva meg a maszkot. Kb. 20 perc hatóidő elteltével távolítsa el a pakolást, majd alkalmazza a bőrtípusnak megfelelő krémet.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook