PEEL RE – NEW AHA HÁMLASZTÓ Maszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

  • 20 % AHA + 2 % ENZIM
  • minden bőrtípus számára kivéve az érzékenyt
  • glycolsav & tejsav + papain enzim
  • pH 3,0
  • ACNE kezelés & bőrfiatalítás & bőr állapotának javítása
  • VEGAN

Leírás

Kémiai-enzimes peeling AHA savval és stabilizált papain enzimmel, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, segít a hiperkeratózis megszüntetésében, csökkenti a hiperpigmentáció tüneteit, korrigálja az akne által keletkezett hegek, valamint a foto- és kronológiai öregedés látható jeleit.

Alkalmazása: a szalicilsavat tartalmazó BHA szérum után (2 perc) vidd fel a maszkot és 5-20 percig hagyd hatni (az időtartam a bőr típusától függően változik). Ezután mosd le és 2 percig neutralizáld! Ezután a bőrt alaposan tonizáld.

*Az AHA Peeling maszk használatának napján a Vendég NE használja otthon a PEEL RE-NEW AHA krémet! A hámlasztást érzékeny és elvékonyodott bőrtípusoknál hetente egyszer, míg vastagabb bőrtípusoknál heti kétszer alkalmazd. Évente kétszer, egy hónapos hámlasztó kúrát javaslunk elvégezni. A kúrát ne időzítsd az alkalmi PEEL RE-NEW kezelések idejére.

Kezelés megkezdése előtt tájékozódj és olvasd el a fontos utasításokat.

ADAGOLÁS:

  • egész arcra (kb. 20 ml)
  • csak helyileg (kb. 10 ml)

EREDMÉNYEK: vitalizált, felfrissített bőr, egyenletes bőrtónus, az epidermisz sejtjeinek regenerálódása felgyorsítva.

EREDMÉNYEK2: a bőr tónusa feljavítva, az enyhe ráncok kisimulva, a bőr szemmel láthatóan megfiatalodva.

Inci

AquaGlycolicAcidLacticAcidIsohexadecanePropyleneGlycolPPG-15StearylEtherSteareth-2Steareth-21CetylAlcoholPolyacrylateCrosspolymer-6StearylAlcoholDimethiconePapainCarbomer12-HexanediolCaprylylGlycolAlginAmmoniaMethylparabenPropylparabenDiazolidinylUreaParfumHexylCinnamal


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook