MÉZ & TEJ 100% SPA tusfürdő + fürdő gél

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

1000ml

  • gazdagon ápolt, rendkívül puha és selymesen sima bőrért
  • felejthetetlen SPA élményt nyújt
  • gyengéden kényezteti az érzékeket és ellazítja a testet és a lelket
  • univerzális formula “2 az 1 -ben”
  • bőrbarát pH-val rendelkezik, 0% hozzáadott szilikon
  • vegan

Leírás

a rizstej és a méz szinergiája a felejthetetlen SPA élményt nyújt. Gazdagon táplálja a bőrt, így rendkívül puha és selymesen sima lesz. Ugyanakkor gyengéden kényezteti az érzékeket és ellazítja a testet és a lelket is egyaránt.

Rizs tej
Gazdag A- és E -vitaminforrás. Természetes antioxidánsként elősegíti a bőrsejtek megújulását és gazdagon táplálja a bőrt.

Méz
Nagyon tápláló összetételének köszönhetően kifejezetten tápláló és regeneráló hatása van.

Összetevők:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-10, Parfum, Oryza Sativa Starch, Oryza Sativa Bran Oil,  Xanthan Gum, Hydrolyzed Rice Protein,  Mel, Phenoxyethanol,  Ethylhexylglycerin,  Tetrasodium Glutamate Diacetate, Styrene/Acrylates Copolymer, Citric Acid, Sodium Sulfate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Benzoate, CI 47005, CI 15985

Inci

AquaSodiumLaurethSulfateSodiumChlorideCocamidopropylBetainePolyquaternium-10ParfumOryzaSativaStarchOryzaSativaBranOilXanthanGumHydrolyzedRiceProteinMelPhenoxyethanolEthylhexylglycerinTetrasodiumGlutamateDiacetateStyrene/AcrylatesCopolymerCitricAcidSodiumSulfateMethylchloroisothiazolinoneMethylisothiazolinoneBenzylBenzoateCI47005CI15985


Legfrissebb hírek

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook