Men Professional 3 – dimenzionális krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

45ml

minden bőrtípusra

EXTRÉM HIDRATÁLÁS I ANTI-AGE VALAMINT UV & IC & KÉK FÉNY ELLENI VÉDELEM

ÁPOLÓ, ANTI-POLLUTION KÉPLET

vegan

Leírás

  1. EXTRÉM HIDRATÁLÁS – a 100%-ban tiszta, természetes, szabadalmaztatott hyaluronsav csökkenti a bőr transzepidermális vízveszteségét, miközben hidratálja, feszesíti és simábbá varázsolja a bőrt.
  2. ANTI-AGE – a B5-provitamin intenzíven hidratálja, nyugtatja és regenerálja a bőrt.
  3. UV, IR ÉS KÉK FÉNY ELLENI VÉDELEM – a 100%-ban tiszta carnosine biomimetikus peptid védi a sejtek DNS-ét* a fény különböző spektrumaival szemben*;**, serkenti a kollagén szintézisét* és antioxidáns hatással rendelkezik.

*ex-vivo tesztekkel igazolva

**in vitro tesztekkel igazolva

Inci

AquaPentyleneGlycolHelianthusAnnuusSeedOilGlycerinCetearylEthylhexanoateArachidylAlcoholOleylErucateDicaprylylEtherSorbitanStearateMethylGlucoseSesquistearateAloeBarbadensisLeafJuiceBehenylAlcoholPanthenolButyrospermumParkiiButterArachidylGlucosideGlucoseSodiumHyaluronatePropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCarnosineXanthanGumCitricAcidPotassiumSorbateSodiumBenzoateSodiumSulfiteParfumHydroxycitronellalLimoneneLinalool


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook