MEN BEARD szakállápoló balzsam

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

75ml

  • puha és kellemes illatú szakáll
  • jojoba és kókuszdió olajokkal
  • Szilikon mentes

Leírás

KONDÍCIONÁLD A SZAKÁLLAD!

Legyen puha, kellemesen illatos, selymes fényű szakállad! Ezzel a lágy textúrájú balzsammal könnyedén fésülheted, formázhatod a szakálladat és a bajszodat a mosás után.

Az arany jojoba, a kókuszdió és a makadamia olaj, a panthenol értékes tápláló összetevői kiválóan ápolják még a legszárazabb és legerősebb szakállat is, ugyanakkor megfelelő hidratációt biztosítanak a bőr mélyebb rétegeiben is.

  • puha és kellemes illatú szakáll
  • jojoba és kókuszdió olajokkal
  • Szilikon mentes

Alkalmazd a tiszta, de nedves szakálladon. Fésüld át a balzsammal a szakálladat és a bajszodat, majd 3-5 perc múlva alaposan öblítsd le.  A hajadon is használhatod, amennyiben az száraz, töredezett.

Inci

AquaGlycerylStearateIsopropylMyristateDimethiconeIsopropylPalmitateStearylAlcoholCetylAlcoholGlycerylStearateCitrateBehentrimoniumChlorideIsopropylAlcoholSimmondsiaChinensisSeedOilCocosNuciferaOilMacadamiaIntegrifoliaSeedOilPanthenolParfumPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateCitricAcidMethylisothiazolinoneMethylchloroisothiazolinoneLinaloolLimonene


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook