MEN 3D Shave gél érzékeny bőrtípusra

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Hatóanyag

olaj komplex, panthenol (B5-provitamin)

Leírás

Lehetővé teszi a hatékony és zökkenőmentes borotválkozást bőrirritáció nélkül. A hozzáadott olaj komplex védi a bőrt, megvédi a kiszáradástól és hosszantartó hidratálást biztosít.
Használat: A gélt ujjbeggyel vigye fel a nedves bőrfelületre, majd borotválkozás langyos vízzel mossa le. Majd védje és hidratálja a bőrt a MEN 24h Extra hidratáló krémmel.

Inci

AquaSodiumLaurethSulfateCocamidopropylBetaineCoco-GlucosideGlycerylOleateSodiumChlorideAcrylates/Steareth-20MethacrylateCopolymerPanthenolParfumMethylchloroisothiazolinoneMethylisothiazolinoneSodiumHydroxideAlpha-IsomethylIononeCitralLinaloolLimoneneCitronellolGeraniolButylphenylPropional


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook