LIPO-DETOX Bőr aktiváló gél

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

250ml

Hatóanyag

ginzeng extraktum, nyírfa, rozmaring extraktum, szúrós csodabogyó, vadgesztenye kivonat

Leírás

Többfunkciós gél, amely aktiválja a bőr megfelelő működésének különböző mechanizmusait, mint pl. a vérkeringést, regenerálást, sejtek anyagcseréjét, oxigén ellátást (ami növeli a sejtek oxigén felvételi képességét).
Az aktiváló gél szerepe a testben jelentkező „gátak” megnyitása, amellyel biztosítjuk a további hatóanyagok könnyebb bőrbe jutását, illetve jelentősen megnöveljük a kezelés eredményességét.
Használata: A krémmel mindaddig masszírozza a problémás területeket, amíg azt a bőr teljes egészében be nem itta.
Tanács: A krémet cellulit kezelés mellett olyan bőrtípusoknál is nagyon jó alkalmazni, amelyeknek új energiára, vitalitásra van szükségük.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook