LIPO-DETOX Aktív fogyasztó krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

450ml

Hatóanyag

A- és E-vitamin, avokádó, diatóma föld, ginkgo és zöldtea kivonat, jojoba- és körömvirág olaj, karnózin, Laminaria Digitata (barna alga) – PHYCO R 75, vadgesztenye és szúrós csodabogyó kivonat

Leírás

Csökkenti a gyulladások, és keringési zavarok okozta kötőszöveti elváltozásokat, megakadályozza a kollagén és elasztin-rostok lebontását, csökkenti a glikációs reakciókat (amelyek erősítik a kollagén rostok degradációját), serkenti a nyirokkeringést, ill. a víz és méreganyagok eltávolítását, erősíti a lipidbontást.
Használat: A krémet egész testre kell felvinni (az Aktiváló után), a nyirok keringésének irányát követve. A vendéget ezután fangó fóliába tekerjük be. A kialakult hiperémia, csipkedő érzés és hőhatás, a kezelés alatt elvárt és kívánatos jelenség. 20 perc után a krémet le kell mosni (zuhanyozni), majd következik a 3. lépés.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook