KÓKUSZ Masszázs olaj testre

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

500ml

Hatóanyag

kókusz- és napraforgó olaj, rozmaring extraktum

Leírás

Természetes antioxidánsként hat, ami által védi a bőrt a szabad gyökök káros és a bőrt öregítő hatásaitól, ugyanakkor kimutatták az olajban található laurinsav antimikrobiális hatását is. A napraforgó olajjal keverve, amely vitaminokban és ásványi anyagokban nagyon gazdag, a bőrt a mélyebb rétegeiben táplálja és kellőképpen hidratálja. Masszázs után a bőr kimondottan puha, bársonyos és friss külsőt ölt. Mámorító kókusz illat jellemzi.

Használat: Minden bőrtípus masszírozására alkalmazható, de különösen a víz és tápanyagban szegény bőrtípusoknál fejt ki jó hatást.

Inci

HelianthusAnnuusSeedOilCocosNuciferaOilRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOil


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook