JÁZMIN és MAGNÓLIA Kéz- és körömápoló krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

75ml

Hatóanyag

jázmin extraktum, jojoba olaj, karitévaj

Leírás

Virág illatú, gyorsan felszívódó krém, mely nem hagy maga után zsíros foltot. Jázmin extraktum, jojoba olaj és, karitévaj tartalmának köszönhetően segít megőrizni a bőr nedvesség tartalmát, ugyanakkor táplálja, védi és puhítja a bőrt. Erősíti a körmöket és puhítja a bőrt.
Használat: Alkalmazza minden kézmosás után.

Inci

AquaGlycerylStearateCitrateIsopropylPalmitateGlycerinDicaprylylEtherSorbitanStearateArganiaSpinosaKernelOilTheobromaCacaoSeedButterStearylAlcoholCetylAlcoholEthylhexylglycerinPhenoxyethanolButyrospermumParkiiButterCeraAlbaAllantoinPropylheptylCaprylateCarbomerParfumPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidSodiumHydroxideBenzylSalicylateCitronellolGeraniolHexylCinnamalButylphenylMethylpropionalLimoneneLinaloolAlpha-IsomethylIonone


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook