Szépségvarázs Akadémia:
Az Afrodita Cosmetics "varázslatos" Szemináriuma

Ahol a szépség találkozik a tudománnyal és a varázslattal

Üdvözlünk, Kedves Szépségvarázsló! Készülj fel egy olyan napra, ami garantáltan felráz, megújít, és egy új szintre emeli a kozmetikusi tudásodat. Az Afrodita Cosmetics bemutatja: “Szépségvarázs Akadémia”, egy kihagyhatatlan rendezvény kozmetikusoknak, ahol a kozmetikai tudomány legújabb csodái és egy jó nagy adag varázslat is helyet kap.

Készülj fel egy olyan napra, ahol a szakmai tudásod új dimenziókat nyit meg, ahol a szépségápolás titkai és újításai a Te kezedbe kerülnek.

ESEMÉNY IDŐPONTJA ÉS HELYSZÍNE:

2024.04.20. Szombat 10:00 – 16:00

nap
óra
perc
másodperc

Belépőjegy díja 20.000 Ft

BŐRÁPOLÁSI FORRADALOM: HOGYAN ŐRIZHETED MEG BŐRÖD FIATALOSSÁGÁT A C-VITAMIN EXPERTTEL?

C-Vitamin EXPERT kaland: Ismerd meg közelebbről az új C-vitamin termékcsaládot, amelynek ereje az Ascorbyl Tetraisopalmitate-ben rejlik. Nem csak bemutatjuk, de meg is tanítjuk, hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet, hogyan varázsolhatsz vele a szalonodban.

Tudtad?A C-vitamin, mint erős antioxidáns és bőrvédő, kritikus szerepet játszik a bőr egészségében. Pajzsként működik az UV-sugárzás és szabad gyökök ellen, csökkentve a bőröregedés jeleit. Kulcsfontosságú a kollagén termelésében is, amely nélkülözhetetlen a bőr rugalmasságához és fiatalos megjelenéséhez. Ezenkívül javítja a bőrtónust, csökkenti a pigmentációt, serkenti a sebgyógyulást, és fokozza a hidratáltságot. A C-vitamin így multifunkcionális szuperhős a bőrápolásban, elősegítve a bőr fiatalságának és ragyogásának megőrzését.

Gélpakolások mágikus új generációja: Aloe Vera Lychivel, Citrommal és Zsályával – egy új dimenziója a hidratálásnak, 78%-kal intenzívebben, mint valaha az Afroditánál.

Csillagok a Színpadon

kovacs-adrienn-bp-győr-debrecen-szeged

Kovács Adrienn: Az Afrodita Cosmetics varázslatos oktatója, aki 31 éve gyakorolja és tanítja a szépség művészetét. A Szépségvarázs mestere, aki nem csak az Afrodita Cosmetics termékeinek titkait ismeri, hanem a szépségiparban szerzett 31 éves tapasztalatával vezet minket a siker felé.

gyertyán balázs

Gyertyán Balázs Bűvész és Mentalista: Készülj egy elbűvölő és elvarázsló előadásra, amely garantáltan lenyűgöz majd! Házhoz jön a Bűvészet és mentalizmus mestervarázslója!

Bezs, a több mint tíz év tapasztalattal rendelkező bűvész és mentalista, aki a színpadon és a képernyőn egyaránt otthon van. Szakértőként tűnt fel Danny Blue: A Tudatfeletti és a Spektrum TV Abrakadabra műsoraiban, emellett neves személyiségeket készített fel tévés szereplésre, mint Köllő Babett, Curtis és Vastag Tamás. Szakmai alapjait a stockholmi Bűvész Egyetemen szerezte, és nemzetközi szinten is elismert előadóvá vált, fellépve többek között Glasgowban, Newcastle-ben, Bernben, Hannoverben, a román parlamentben, az osztrák Forma 1-es nagydíjon, a Sziget Fesztiválon és a Fővárosi Nagycirkuszban. Bezs kétszeres magyar és egyszeres cseh bűvészbajnok. Ha egy egyedi és felejthetetlen élményre vágysz, Bezs garantáltan elvarázsol egy lenyűgöző előadással.

Miért Érdemes Eljönni?

Nem csak új elméleti és gyakorlati tudással gazdagodsz, hanem egy csomó extra ajándékkal is, mint például:

KIÁLLÍTÓINK

"Herczeg Melindának hívnak, ékszer- és stílustervezőként alapítottam meg a sokÁ ékszermárkát. Egy különleges ékszermárka európában, márkavédett, egyediségi garanciával. 2010-ben született meg a márkanév, klasszikus horgolási technikával indult el a dizájn, aztán fejlődést követően jelent meg a virágok, féldrágakövek. A kiegészítők fémalkatrészeinél figyelek a fémérzékenységre, ezért orvosi acélt használok. Nagyon sok hazai tervezővel dolgozok együtt, országos divatmetutatókon, kiállításokon találkozhattok az ékszerekkel. Az általam tervezett kiegészítők, szinte minden évszakhoz, stílushoz igazodva fejlődnek. Te is szeretnél különleges lenni? Ez egy fantasztikus lehetőség, hogy találkozzunk személyesen, ahol felpróbálhatod, megnézheted, különböző színekben és fazonokban az ékszereimet. Éljük meg közösen a Nőiességünket."

Herczeg Melinda, a sokÁ ékszerek tervezője, aki a női lélek ragyogását hivatott kifejezni minden egyes alkotásával. Melinda csodálatos ékszerei nem csak kiegészítők, hanem stílusnyilatkozatok, amelyekkel kiemelheted személyiséged egyedi fényét. Ismerd meg Melindát és válogass a helyszínen különleges ékszerei közül, hogy megtaláld azokat a darabokat, amelyekkel igazán Te lehetsz.

Beauty Fórum az ország legnagyobb szépségipari szakmai magazinja. Itt lehetőséged nyílik személyesen előfizetni erre a nélkülözhetetlen olvasmányra, ami a legújabb trendeket, tanácsokat és szakmai újdonságokat hozza el neked. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy naprakész maradj a szépségipar legfrissebb híreivel!

TÖLTS VELÜNK EGY FELEJTHETETLEN NAPOT!

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy egy nap alatt feltöltődj, inspirálódj és olyan tudást szerezz, amellyel tovább emelheted szolgáltatásaid színvonalát. Gyere és légy részese ennek az egyedülálló napnak, ahol a szépség és a tudomány összefonódik.

Regisztrálj most és légy részese ennek a csodálatos napnak, ahol a szépség és a tudomány találkozik a varázslattal.
Jelentkezz most, hogy biztosítsd a helyed a szépségipar legfrissebb innovációinak és varázslatos előadásainak felfedezésére!

Részvételi díj: 20 000 Ft, amit befizethetsz személyesen a területi képviselőd és mentorodnál vagy banki átutalással az Apollos Bt. részére. Ne feledd a megjegyzés rovatba írni: „Neved – szemináriumi díj”.

Csatlakozz hozzánk a Szépségvarázs Akadémiára, és tölts el velünk egy felejthetetlen napot, amely tele lesz új ismeretekkel, különleges élményekkel és természetesen, varázslattal.
Várunk szeretettel, hogy együtt fedezzük fel a szépség új dimenzióit!

Amikor a “Szépségvarázs Akadémia” szemináriumra jelentkezel, nem csak egy rendezvényre íratod be magad – egy olyan kalandra lépsz, ami átalakítja a szakmai életedet és feltölt pozitív energiával. Itt van minden, amit megkapsz, amint csatlakozol hozzánk:

Csatlakozz hozzánk a “Szépségvarázs Akadémián”, és tapasztald meg mindezeket az előnyöket, amelyekkel gazdagodhatsz mind szakmailag, mind személyesen. Várunk, hogy együtt alkossunk varázslatos emlékeket!

Részletes Programterv

Regisztráció:
9:30 – 10:00. A résztvevők személyre szabott üdvözlőcsomagot kapnak.

Nyitóbeszéd:
10:00 – 10:15. Kovács Adrienn és Varga Attila köszönti a résztvevőket.

Előadások és Workshopok:
10:15 – 12.15. C-Vitamin EXPERT és Gélpakolások Új Generációja Elméleti bevezető és gyakorlati alkalmazás.

Ebédszünet:12:15 – 13:00. 

13:00 – 13:15. BŰVÉSZSHOW ízelítő, hogy felrázódjunk a kajakómából.
13:15 – 14:15.C-Vitamin EXPERT és Gélpakolások Új Generációja

14:15 – 15:00 Gyertyán Balázs Bűvész és Mentalista Show
15:00 – 15:30 Shopping, Éves Beauty Fórum magazin előfizetés sorsolása

Networking:
Kapcsolatépítési Időszak
15:30 – 16:00. Lehetőség személyes beszélgetésekre, kapcsolatépítésre

10 GYAKORI AGGODALOM ÉS TÉVHIT SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉSRE VALÓ JELENTKEZÉSKOR

Értékeljük a befektetésed hosszú távú megtérülését! A részvételi díj magában foglalja a szemináriumi oktató anyagot, ajándékokat, és egyedülálló tudást, ami segíteni fogja a szalonod növekedését és a szolgáltatásaid különlegessé tételét. 

Egy nap befektetése a saját fejlődésedbe hosszú távon időt és erőfeszítést takaríthat meg neked, mivel új technikákat és gyakorlatokat sajátíthatsz el, amelyek hatékonyabbá tehetik a munkádat.

Mindig van új a nap alatt! A szépségipar folyamatosan fejlődik, és a szeminárium lehetőséget nyújt a legfrissebb trendek és innovációk megismerésére, amelyekkel megőrizheted versenyelőnyödet.

A szemináriumot tapasztalt szakemberek vezetik, akik gyakorlati tudást és valós piaci betekintést nyújtanak, nem csak elméleti ismereteket. Emellett lehetőséged nyílik kapcsolatokat építeni, amelyek hosszú távú előnyökkel járhatnak.

Szervezz egy kis csoportot kollégáiddal! Ez nemcsak a közös utazást és a költségek megosztását teszi lehetővé, hanem egy csapatszellem kialakítását is, ahol együtt tanulhattok és fejlődhettek.

A szeminárium tematikája széles körű és kifejezetten a szépségipari szakemberek igényeire szabott, így biztosan találsz olyan tartalmat, ami személyesen és szakmailag is releváns lesz számodra.

A szeminárium külön hangsúlyt fektet a gyakorlati alkalmazásra és a “hogyan csináld” aspektusra, így minden tanultakat közvetlenül alkalmazhatsz a munkádban.

A szeminárium célja nem az eladás, hanem az, hogy értékes tudást és új perspektívákat nyújtson. Természetesen bemutatásra kerülnek új termékek, de ezek az információk arra szolgálnak, hogy segítsenek bővíteni a szolgáltatásaid kínálatát.

Bár az eredmények nem mindig azonnaliak, a szemináriumon szerzett ismeretek és kapcsolatok hosszú távon hozzájárulnak a szakmai növekedésedhez és sikerességedhez. Gondolj arra, mint egy befektetésre, ami idővel kamatozik.

Teljes mértékben megértjük, hogy a vidékről történő utazás kihívást jelenthet, de szeretnénk megkönnyíteni számodra ezt az akadályt. Itt van néhány javaslat, amivel a Szépségvarázs Akadémia hozzáférhetőbbé és vonzóbbá válhat számodra:

Csoportos utazás szervezése: Ha több kozmetikus is érdeklődik a képzés iránt a környékedről, szervezhetitek közösen az utazást. Együtt utazva nem csak költséghatékonyabb, hanem szórakoztatóbb és inspirálóbb is lehet az út.

Hosszú távú befektetés: Tekintsd az utazást egy hosszú távú befektetésnek a saját szakmai fejlődésedbe. A szemináriumon szerzett új ismeretek és kapcsolatok hosszú távon többszörösen megtérülhetnek, mind személyes, mind üzleti szinten.

Emlékezz, minden befektetés, amit a saját fejlődésedbe teszel, hosszú távon megtérül, és a “Szépségvarázs Akadémia” kiváló lehetőséget kínál a szakmai és személyes növekedésre.

GYIK: Szépségvarázs akadémia

A Szépségvarázs Akadémia 2024. április 20-án kerül megrendezésre a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban, Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14, 1097 címen.

A szeminárium részvételi díja 20 000 Ft, amely magában foglalja az összes előadást, workshopot, frissítőt és az ajándékokat.

Regisztrálhatsz közvetlenül a afrodita-kozmetika.hu/kepzesek weboldalon keresztül, vagy személyesen a központunkban, illetve a Szakmai Mentorodnál & Területi Képviselődnél.

A részvételi díj magában foglalja az összes előadást, workshopot, szemináriumi oktató anyagot, egy Afrodita táska, egy ajándék terméket, frissítő falatokat, valamint lehetőséget a kapcsolatépítésre és a vidám hangulatra.

Igen, Gyertyán Balázs bűvész és mentalista egy elbűvölő és elvarázsló előadással készül, amely garantáltan emlékezetes lesz minden résztvevő számára.

VIP és DIAMOND ügyfeleink számára fenntartott első soros helyeket biztosítunk.

Abszolút! A szeminárium kiváló lehetőséget nyújt a szakmai kapcsolatok építésére és a tapasztalatok megosztására a kozmetikusok és szépségipari szakemberek között.

A részvételi díjat befizetheted személyesen a központunkban, Szakmai Mentorodnál & Területi Képviselődnél, vagy banki átutalással az Apollos Bt. részére, a megjegyzés rovatba írva a „Neved – szemináriumi díj”.

Reméljük, hogy ezekkel az információkkal sikerült válaszolnunk a leggyakoribb kérdésekre. Amennyiben további kérdésed van, ne habozz kapcsolatba lépni velünk!

JELENTKEZZ A SZÉPSÉGVARÁZS AKADÉMIÁRA!

Személyes adatok

Üzlet, kozmetika címe

Szeminárium információi

Helyszín

Belépőjegy

Fizetendő összeg

Ft

Tedd fel azt a kérdésedet, amire szeretnél választ kapni az Akadémián:

Megjegyzés

Szabályzat

Rólunk mondták