ANTI – CELLULIT Szuper SHOT koncentrátum

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

30ml

ANTI-CELLULITE SZUPER SHOT, VISZLÁT CELLULIT!

 A legmagasabb koncentrációval rendelkező Afrodita Professional anticellulit termék, 27% aktív hatóanyagtartalommal, amelyek a bőr minden rétegében kifejtik hatásukat, és amelyek a narancsbőrt okozó összes kulcsfontosságú tényezőt támadják.

Leírás

ANTI – CELLULIT Szuper SHOT koncentrátum

ANTI-CELLULITE SZUPER SHOT VISZLÁT CELLULIT!

 A legmagasabb koncentrációval rendelkező Afrodita Professional anticellulit termék, 27% aktív hatóanyagtartalommal, amelyek a bőr minden rétegében kifejtik hatásukat, és amelyek a narancsbőrt okozó összes kulcsfontosságú tényezőt támadják.

CSODÁLATRA MÉLTÓ EREDMÉNYEK

Már egyetlen alkalmazás után láthatóan kisimítja a bőrt*,

míg rendszeres használat mellett akár 33%kal csökkenti a narancsbőr megjelenését!**

*49 önkéntes tesztalany önértékelése egyszeri alkalmazás után

**IN VIVO teszteredmény. 12 női önkéntesen elvégezve, két hónapon keresztül, napi kétszeri használat után

HOGYAN MŰKÖDIK?

EPIDERMIS: aktiválja az elhalt hámsejtek eltávolításának non-invazív folyamatait, simábbá varázsolja a bőr felületét, valamint javítja a bőr általános megjelenését.

DERMIS: fokozza a dermis kulcsfontosságú összetevőinek szintézisét, és szemmel láthatóan feszesíti a bőrt. Serkenti a keringést, valamint a felesleges víz, illetve salakanyagok kiválasztását a bőrszövetből.

HIPODERMIS: serkenti a meglévő zsírsejtek lebomlását miközben korlátozza az új zsírsejtek képződését. Csökkenti a zsírszövet vastagságát és a kritikus testrészek kerületét.

TOP 7 ÖSSZETEVŐ

  • SZÚRÓS CSODABOGYÓ intenzív drenázs hatásért
  • KOFFEIN a zsírlerakódás csökkentéséért
  • CECROPIA a lipolízis aktiválására
  • SZENT LÓTUSZ a test kerületének csökkentésére
  • PAPAIN ENZIM a tökéletes bőrfelületért
  • TIGRISFŰ a rugalmasabb bőrért
  • PEPTIDEK a feszesítésért és regenerálódásért

 “CSUPASZ BŐR” HATÁS

A textúra, amely olyan könnyű, mint a víz, azonnal felszívódik a bőrbe, és teljesen zsírmentes felületet hoz létre. Úgynevezett “csupasz bőr” hatással működik (olyan érzés, mintha semmi sem lenne a bőrön), miközben a bőr mélyebb rétegeiben a gondosan válogatott hatóanyagok eredményesen végzik a saját feladatukat.

A MAXIMÁLIS HATÁS ÉRDEKÉBEN

Használd a SHOT-ot FAT BURNING krémmel vagy BODY SLIMMING géllel kombinálva. Használd a kiválasztott cellulit elleni készítmény előtt, alapként.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook