DIÓOLAJ 3 az 1-ben sötét hajra

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

dióolaj, E-vitamin, olíva olaj

Leírás

Természetes olaj, mely regenerálja, táplálja és szebb fényt biztosít a sötét hajnak. Az E-vitamin segíti a növekedést, illetve védi a hajvégeket a káros külső hatásoktól.
Használat: Masszírozza be gyengéden az olajat a fejbőrbe, a hajszálakba, bele értve a hajvégeket is. Zsíros hajnál hagyja fent 10-15 percig, majd mossa ki. Száraz hajnál a szebb fény és táplálás érdekében ne öblítse le.

Inci

ParaffinumLiquidumIsopropylMyristateOleaEuropaeaOilJuglansRegiaSeedOilTocopherylAcetateRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilParfumCI12010


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook