DEPIL AS Gyantapatron – NATUR

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

140g

Hatóanyag

polimerizált természetes cukor

Az ár 1 db-ra vonatkozik!

Leírás

Egyszerűen és hatékonyan távolítja el a szőrszálakat. Minden testrészen alkalmazható. Mivel vízben könnyen oldódik, így a maradékot vízzel le lehet mosni.
Használat: Zsírtalanított, száraz bőrfelületen alkalmazandó. A gyantát kb. 40 C0-ra kell felmelegíteni, majd a vékonyan felkenni a szőr növekedésének irányába. A lehúzó csíkot alapos rásimítás után a szőrszálak növekedésével ellentétes irányba hirtelen le kell húzni. A maradék gyanta vízzel lemosható. A gyantázott bőrfelületet vékonyan ajánlott átkenni a gyantázás utáni ápoló és szőrnövekedést lassító géllel.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook