COLLAGEN CMF Maszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Leírás

Minden bőrtípusra, extra száraz és érzékeny bőrre egyaránt javasolt.

A tengeri kollagén szabadalmaztatott mikroszféráinak egyedülálló kombinációja révén látványos lifting hatást eredményez. A tiszta vörös agyagnak köszönhetően frissíti és méregteleníti a bőrt. Használat után a bőr frissebb, bársonyosabb külsőt ölt, a kisebb ráncok eltűnnek, a mélyebb ráncok mélysége szemmel láthatóan csökken.  Alkalmazása esetén, a TENGERI KOLLAGÉN SZABADALMAZTATOTT MIKROSZFÉRÁI behatolnak az epidermisz felső rétegeibe, a ráncok barázdáiba, ahol intenzíven megkötik a nedvességet és a saját tömegük tízszeresére képesek duzzadni.

Ezáltal hatékonyan csökkentik a ráncok mélységét, feszesítik a bőrt, az alkalmazástól számított akár egy órán belül.

A VÖRÖS AGYAG ásványi anyagokban gazdag összetevő. Jellegzetes piros színe magas vas, szilícium és magnézium tartalmának köszönhető. Intenzív méregtelenítő hatással rendelkezik, táplálja a bőrt és növeli annak rugalmasságát. Kifejezetten alkalmas száraz bőrre, mivel nem szárítja azt.

Inci

AquaHelianthusAnnuusSeedOilGlycerylStearateKaolinIsopropylPalmitateSorbitanStearateEthylhexylStearatePropylheptylCaprylatePropyleneGlycolPentaerythritylTetraisostearateCeteareth-20Caprylic/CapricTriglycerideZincOxideAtellocollagenRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilStearalkoniumHectoriteSilicaDimethylSilylateButyleneGlycolSodiumChondroitinSulfateCeteareth-12CetearylAlcoholCetylPalmitatePropyleneCabonateStearylAlcoholCetylAlcoholParfumHexyleneGlycolCaprylylGlycolMethylisothiazolinoneMethylchloroisothiazolinonePhenoxyethanolLimoneneLinalool


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook