CLEAN UP Enzim peeling

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

100g

Hatóanyag

agyag, C-vitamin, papain enzim, tigrisfű extraktum

Alapos non-invazív természetes tisztító folyamat, amely során a papain enzim lebontja az epidermisz elhalt hámsejtjeit és eltávolítja a pórusokban felgyülemlett tisztátalanságot.

Leírás

Alapos non-invazív természetes tisztító folyamat, amely során a papain enzim lebontja az epidermisz elhalt hámsejtjeit és eltávolítja a pórusokban felgyülemlett tisztátalanságot. Eredmény: javul a sejtek regenerálódó képessége és a kezelés után a bőr szemmel láthatóan simábbá és egészségesebbé válik.
Használat: Az Enzimes peelinget mindig az alkalmazása előtt keverje ki. 2 evőkanál peeling port keverjen ki a bőr típusnak megfelelő tonikkal (Hyaluron, A-vitamin, Sensitive) úgy, hogy egy pasztaszerű masszát kapjon, majd ecsettel vékony rétegben vigye fel a már letisztított, száraz bőrfelületre. Finoman masszírozza a bőrbe, majd 5-10 percig hagyja hatni. Ez idő alatt, folyamatosan hidratálja a bőrt Hyaluron tonikkal, hogy fenntartsa az enzim aktivitását. A hatóidő letelte után a peelinget mossa le langyos vízzel és a bőrt alaposan tonizálja. Végül a bőrtípusnak megfelelően kiválasztott termékkel masszírozza az arcot vagy alkalmazzon hidratáló / tápláló krémet.

Inci

KaolinMaltodextrinSodiumCetearylSulfateSodiumAscorbylPhosphateAcrylates/C10-C30AlkylAcrylateCrosspolymerPapainCentellaAsiaticaExtractSilicaSodiumBicarbonateParfumDiazolidinylUreaIodopropynylButylcarbamate


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook