CLEAN PHASE PEELING Gél DETOX

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

75ml

  • MINDEN BŐRTÍPUSRA
  • ANTI-POLLUTION
  • BŐRBARÁT pH
  • PARAFFIN MENTES
  • VEGAN
  • AKTÍV SZÉN

Leírás

Minden bőrtípusra. Az aktív szén segítségével távolítja el az elhalt hámsejteket · tisztítja a bőr felszíni rétegeiben a szennyeződéseket · védi a szennyeződésektől (anti – pollution hatás). Alkalmazd nedves bőrön, masszírozd körkörösen, amíg a fekete szemcsék feloldódnak (1-2 perc), majd öblítsd le vízzel.

Inci

AquaGlycerinSorbitolOryzaSativaPowderDicaprylylEtherMannitolCelluloseCharcoalPowderCaprylic/CapricTriglycerideHydroxypropylMethylcelluloseSodiumPolyacrylateStarchPolyacrylateCrosspolymer-6Acrylates/C10-30AlkylAcrylateCrosspolymerParfumEthylhexylglycerinPhenoxyethanolIronOxideSodiumHydroxideMethylchloroisothiazolinoneMethylisothiazolinoneSodiumChlorideSodiumSulfateCI42051CI19140


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook