CLEAN PHASE MICELLÁS Tisztító víz

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Hatóanyag

100% tisztaságú, B5-provitamin, natúr hyaluronsav

  • MINDEN BŐRTÍPUSRA
  • PROBIOTIKUM TECHNOLÓGIA
  • BŐRBARÁT pH
  • SLES MENTES
  • VEGÁN
  • HIDRATÁLÓ KOMPLEX

Leírás

Minden bőrtípusra · óvatosan eltávolítja a szennyeződéseket, a sminket és a szennyeződések nyomát. A hozzáadott hidratáló komplexnek köszönhetően táplálja a bőrt és segít megelőzni annak kiszáradását. Alkalmazd reggel és este nedves bőrön, óvatosan dörzsöld át, majd öblítsd le meleg vízzel és használj a bőrödnek megfelelő tonikot.

Inci

AquaPentyleneGlycolGlycerinSorbitolCoco-GlucosideLactobacillusFermentLysateXanthanGumStyrene/AcrylatesCopolymerCitricAcidSodiumBenzoatePotassiumSorbate


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook