CITRUS MIX Masszázs olaj energetizálásra és méregtelenítésre

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

500ml

Hatóanyag

argán olaj, citrom- és narancs illóolaj, grapefruit-, makadámia olaj

Leírás

A citrom, a grapefruit és a narancs illóolajok élénkítő szinergiája intenzív méregtelenítő hatású! Serkenti a bőr mikrokeringését, miközben az argán és a makadámia olajnak köszönhetően ellátja a bőrt vitaminokkal, ásványi anyagokkal és esszenciális zsírsavakkal.

Használat: Célja egy hosszan tartó lazító masszázs minden bőrtípusra, de különösen fáradtra.

Inci

HelianthusAnnuusSeedOilMacadamiaTernifoliaSeedOilArganiaSpinosaKernelOilCitrusGrandisPeelOilCitrusLimonPeelOilCitrusAurantiumDulcisPeelOilRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilCitralD-LimoneneLinalool


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook