CHAMOMILLA Sensitive kézkrém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

100ml

Hatóanyag

gabonacsíra olaj, kamilla extraktum

Leírás

2 az 1-ben, védi a kezeket és körmöket, melyen egy védőréteget hoz létre, védve a kiszáradástól és a káros környezeti hatásoktól. A kamilla kivonat és a gabonacsíra olaj gazdag kéz- és körömápolást biztosít. Elengedhetetlen a kiszáradt kezek ápolásához.
Használat: Alkalmazza minden kézmosás után.

Inci

AquaOleaEuropaeaFruitOilStearylAlcoholCetylAlcoholGlycerylStearatePropyleneGlycolDimethiconeButyrospermumParkiiButterSodiumCetearylSulfatePrunusAmygdalusDulcisOilGlycerinChamomillaRecutitaExtractAllantoinCarapaGuaianensisSeedOilPanthenolRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilParfumDiazolidinylUreaMethylparabenPropylparabenBenzylSalicylateButhylphenylMethylpropionalCinnamyAlcoholCitronellolGeraniolHexylCinnamalLimoneneLinalool


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook