CHAMOMILE Sensitive hidratáló krém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Hatóanyag

allantoin, aloe vera gél, avokádó olaj, bisabolol, E-vitamin

Értékes kamilla kivonattal az érzékeny zsíros és normál bőr táplálására, hidratálására alkalmas

Leírás

Értékes kamilla kivonattal az érzékeny zsíros és normál bőr táplálására, hidratálására alkalmas. Kitűnő védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal szemben, ugyanakkor rendkívül frissítő és nyugtató hatással bír.
Használat: A kezelés tápláló és befejező fázisában történő használata mellett, zsíros és érzékeny bőrtípusok masszírozásához is javasoljuk alkalmazását. Ezáltal serkentjük és javítjuk a természetes hatóanyagok bőrbe jutását. Kitágult hajszálerek (rozácea) esetén adjon néhány csepp Anticouperose szérumot a krémhez.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook