ART of SPA Drainage testpakolás

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

2400g

Hatóanyag

fehér-agyag, szőlőmag kivonata, vörös-agyag

Leírás

A bőrt megtisztítja az elhalt hámsejtektől, serkenti a szervezet méregtelenítését, a fölösleges víz elvezetését. Gyorsítja a bőr regenerálódó lépességét, megújítja hidrolipid egyensúlyát, ugyanakkor új energiával látja el a szervezetet.
Használat:
A por állagú pakolást 2 vagy 3 lépésben, meleg vízzel keverd egyenletes masszává. Teljes test esetén 4-6 adagolókanál porszerű pakolásra van szükséged (attól függően, hogy mekkora testet kezelsz). A kikevert pakolást előbb a lábakra vidd fel, amelyhez kb. 220 g (2 adagolókanál) porra és 700 ml vízre lesz szükséged. A Vendéged a hátán feküdjön, miközben a lábát hajlítsa be. Így a pakolást a lábai hátsó felére is fel tudod kenni, majd amikor végeztél, nyújtsa ki a lábait és előlről is vidd fel a pakolást. Ezután következik a Vendég háta és karjai. Ehhez is keverj ki 220 g port, 700 ml meleg vízzel. A pakolást vidd fel a hátára és karjaira. Amennyiben elegendő, akkor a hasára vidd fel a maszkot. Ha nem elég, akkor kever ki egy újabb adagot. Ezután a Vendéget takard be fangó fóliába és takaróba, amelyet előre az ágyra készítettél (170x200cm) és kb. 45 percig hagyd pihenni. Ez idő alatt a pakolás megköt, amit néhány darabban lehúzva tudsz majd eltávolítani. Egyéni hatások, élmények a pakolás a felvitele után enyhén hűt. 15 perc után a hatóanyagok teljes egészében kifejtik szinergikus hatásukat, ami után kellemes melegség önti el a vendég testét, ami egy ideig a kezelés után is megmaradhat. 45 perc után a bőrpír (ha volt) elmúlik. A lehúzható maszk eltávolítása után a Vendéged zuhanyozzon le, majd 10 – 15 percig masszírozd át a testét 100% tiszta GRAPES szőlőmagkivonatos masszírozó olajjal vagy az Art of Spa Szőlő sorbet-val..

Ellenjavallatok – a pakolás alkalmazása nem javasolt a következő esetekben: szív és cukorbetegeknél, terhesség és szoptatás alatt valamint visszerek esetén.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook