Az Afrodita Akadémia: Szépség, Tudás és Siker egy Helyen

Kedves Kolléganők!

Engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy személyes történetet, ami a szívemhez közel áll, és talán segít nektek abban, hogy megértsétek, miért vagyok ennyire lelkes az Afrodita Cosmetics termékei és képzései iránt, mint amilyen a soron következő Afrodita Akadémia.

Mint a cég magyarországi képviselője, Kovács Adrienn vagyok, és már 2 évtizede foglalkozom az Afrodita Cosmetics termékeivel. Kozmetikusként dolgozom, azaz kezelek velük. Oktatom a felhasználásukat. Területi Képviselőként pedig a forgalmazom is őket. Az első találkozásom a márkával több, mint 20 évvel ezelőtt történt, és azóta teljesen rabul ejtett. Az Afrodita Cosmetics professzionális és lakossági termékei valóban lenyűgözőek, és a vendégeinknek is óriási sikereket hoztak.

Nemrégiben egy kozmetikussal beszélgettem, aki új kezdetek elé nézett, és bizony kihívásokkal küzdött. Álma az volt, hogy egy sikeres Kozmetikai Szalon tulajdonosa legyen, de kevés vendégszámmal és alacsony árbevétellel küszködött. Megosztotta velem a frusztrációját és azt a kérdést, hogy hogyan tudná fejleszteni az üzletét és bevezetni új, vonzó kezeléseket.

Amikor bemutattam neki az “Afrodita Akadémia” képzés lehetőségét, az arcán láttam a csillogást. Rájött, hogy ez az, amire szüksége van a fejlődéshez és az üzlete virágzásához. Elmondta, hogy hallott már más kozmetikusoktól is az Akadémiáról, és azt, hogy azok, akik részt vettek rajta, hatalmas sikereket értek el.

Maga a Szlovén Afrodita Cosmetics márka is igazi legendává vált a szépségiparban. Az elmúlt 53 évben folyamatosan az innováció és a kiváló minőség zászlaját vitte magasra. Az Afrodita Cosmetics mindig az elsők között volt abban, hogy természetes összetevőket és organikus szemléletet alkalmazzon a kozmetikumokban, aminek köszönhetően ezek a termékek olyan hatékonyak és népszerűek.

Az “Afrodita Akadémia” képzése pedig valóban kivételes lehetőséget kínál mindenkinek, aki igazán sikeres és profi kozmetikus szeretne lenni. A képzés során olyan új kezeléseket sajátíthattok el, amelyekkel vendégeitek garantáltan elégedettek lesznek, és emellett egy fantasztikus közösséghez tartozhattok.

Ha érezted a szívedben a kihívást és azt a vágyat, hogy a vendégeidnek tökéletes kezeléseket nyújts, akkor az “Afrodita Akadémia” képzés neked szól! Ne habozz, kattints a JELENTKEZEM gombra, és légy részese ennek az izgalmas és sikeres utazásnak!

Szeretettel: Kovács Adrienn, az Afrodita Cosmetics oktató, bemutató kozmetikusa, szakmai vezetője és mentora

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook