Sikeres Kozmetikusok Titkai:
Afrodita Akadémia

Afrodita Cosmetics 50+3 éve
Jubileumi Szlovén Akadémia – Magyar Kiadásban

Nagy örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy az Afrodita Cosmetics a fennállásának 50+3., azaz 53. évfordulóját ünnepli! Mivel a covid miatt nem tudtuk kellő képpen megünnepelni az 50. évfordulót, ezért most kerítünk erre sort. Ebből az alkalomból különleges JUBILEUMI SZLOVÉN AKADÉMIÁT rendezünk Budapesten, melyre szeretettel meghívunk Téged.

Kedves Kozmetikusok!

Üdvözöllek a Szépség Varázslatos Világában!

Varga Attila vagyok, és nagy örömmel üdvözöllek azon magyarországi kozmetikusok körében, akik az “Afrodita Akadémia” képzésében vesznek részt!
Az Apollos Bt képviseletében az Afrodita Cosmetics és Afrodita Professional kiváló kozmetikumainak magyarországi forgalmazójaként örömmel osztom meg veletek ezt a kiváló lehetőséget! Számunkra a kozmetikai szakma nem csupán munka, hanem szenvedély és életforma. Az “Afrodita Akadémia” képzésünk nem csak egy egyszerű tanfolyam, hanem egy olyan út, ahol a siker és a kiteljesedés áll az első helyen. Célunk, hogy a képzésünk által teljes mértékben ki tudjátok bontakoztatni tehetségeteket, és olyan szakemberekké váljatok, akik minden hónapban annyi bevételt és nyereséget termeltek, amivel kényelmesen meg tudtok élni.

Afrodita Cosmetics – A Szépség Varázslatos Mestere

Az Afrodita Cosmetics immár 53 éve járja az útját a szépségiparban, és rendületlenül törekszik az innovációra és a kiváló minőségre. Az alapító, Danica Zorin Mijošek, egy igazi örök álmodozó, aki a természetes összetevők erejében látja a szépség titkát. Az Afrodita termékek azóta is természetes alapanyagokból, a leghatékony formulákkal készülnek, hogy segítsék a bőr megújulását és ragyogását.

Afrodita Akadémia” – Lépésről Lépésre a Siker Felé

Ebben a képzésben olyan tudást, tapasztalatokat és technikákat fogtok elsajátítani, amelyek meg tudják változtatni az üzleteteket. Új kezelési eljárásokat tanulhattok meg, vagy a meglévő ismereteiteket bővíthetitek ki, amelyek garantáltan meghódítják a vendégeitek szívét. Mojca Hernaus, az Afrodita Cosmetics szlovén oktatója és bemutató kozmetikusa fog vezetni benneteket ezen az izgalmas úton, és biztosítunk arról, hogy 100%-ban feltöltődve, energiával telve, határozott és magabiztos léptekkel térjetek majd vissza a szalonotokba.

Afrodita Akadémia” – Az Exkluzív Előnyök

  • Új kezelési eljárások elsajátítása és a meglévő tudásod kibővítése, amelyekkel még hatékonyabban kezelhetitek vendégeitek bőrproblémáit.
  • Mojca Hernaus, az Afrodita szlovén oktatójának tanítása, aki az anyacégtől hozza a legfrissebb tudást és innovációkat.
  • Egy összetartó és erős közösséghez csatlakozhattok, ahol kollégáitok és Területi Kéviselőtök és Mentorotok segítenek és támogatnak.
  • Az Afrodita Professional termékeivel dolgozhattok, amelyekkel garantáltan elégedett vendégeket szolgálhattok ki.

Jelentkezz az akadémiára!

Elégedett Kozmetikusaink Ajánlásai

Mint az “Afrodita Akadémia” korábbi résztvevői, Kovács Kitty, Jenei Enikő, Balázs Csilla, Ignáth Ágnes és Schweitzer Komáromi Kitti is megosztották tapasztalataikat és elégedettségüket. Nézzétek meg, mit mondtak rólunk:

Afrodita Cosmetics 50+3. Éves Jubileumi Szlovén Akadémia – Magyar Kiadásban

Nagy örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy az Afrodita Cosmetics a fennállásának 50+3., azaz 53. évfordulóját ünnepli! Mivel a covid miatt nem tudtuk kellő képpen megünnepelni az 50. évfordulót, ezért most kerítünk erre sort. Ebből az alkalomból különleges JUBILEUMI SZLOVÉN AKADÉMIÁT rendezünk Budapesten, melyre szeretettel meghívunk.

Helyszín és időpont

Program

MOJCA HERNANDEZ előadó

Az akadémia során a szlovén oktató és bemutató kozmetikus, MOJCA HERNAUS, izgalmas és tanulságos programmal vár bennünket. Az eseményen résztvevők nemcsak a szépségápolás legújabb trendjeiről és módszereiről tanulhatnak, de részt vesznek a PEEL RE – NEW és BEAUTY FILLER SHOTS kezelések bemutatásán és oktatásán is.

A program része lesz az ünnepi hangulat, finom torta, és pezsgő, hogy együtt ünnepelhessünk és megünnepeljük az Afrodita Cosmetics 50+3. éves fennállását. Emellett lesz lehetőségünk beszélgetni és megosztani tapasztalatainkat a szépségápolásról egymással is és Mojcával, továbbá fotózkodni, szelfiket készíteni a kihelyezett „fotófal” előtt.

A részvételi díj az akadémiára 60 000 Ft, de egy fantasztikus lehetőséget kínálunk: 50 000 Ft levásárolható Afrodita Professzionális termékekre, így az akadémia gyakorlatilag majd, hogy nem ingyenes lesz a résztvevőknek!
Figyelem: Az 50 ezer Ft levásárlása csak előre leadott rendelésnél tudod érvényesíteni, így a rendelésed előre kapod meg. A helyszíni kedvezményes vásárlásnál ezt nem tehetd meg)
És ez még nem minden! Minden résztvevőnk egy ajándékcsomagot is kap, és automatikusan belép a zárt Facebook csoportunkba, ahol további webináriumokat nézhettek vissza, és részletesebben elsajátíthatja a tanultakat. Ráadás lehetőség: minden résztvevő, mindössze +5000 Ft ellenében hozzáférést kap a helyszínen készített videófelvétel vágatlan, komplett anyagához!

Fontos tudni, hogy az akadémia részvételi létszáma korlátozott, így mihamarabb jelentkezz, hogy biztosítsd a helyed.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas és egyedi lehetőséget! Várunk sok szeretettel, hogy együtt ünnepeljük az Afrodita Cosmetics jubileumát és gazdagítsuk tudásunkat a szépségápolás terén.

ESEMÉNY IDŐPONTJAI ÉS HELYSZÍNEK:

2023.09.22. Péntek 09:30 – 15:00

nap
óra
perc
másodperc

Belépőjegy díja 60.000 Ft,

melyből 50.000 Ft-ot levásárolhatsz Afrodita Professzionális termékekre.

A részvételi díjat az alábbi módok valamelyikén tudod befizetni: