ART OF SPA Zöld Tea Testápoló Lotion

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Leírás

Az ápolási rituálé utolsó lépésének meg kell őriznie a bőr lágyságát, és fokoznia kell az előző szakasz hatását. Méregteleníti és feszesíti a bőrt a fekete bodza kivonattal és a természetesen  termesztett zöld tea frissességével. Vidd fel lágy masszázs mozdulatokkal. Csak külsőleg.

Inci

AquaGlycerinGlycerylStearateButyrospermumParkiiButterCaprylic/CapricTriglycerideCetearylEthylhexanoateEthylhexylStearateDicaprylylEtherCentellaAsiaticaExtractTerminaliaCatappaLeafExtractSambucusNigraFlowerExtractCamelliaSinensisLeafExtractHexyldecanolHexyldecylLaurateMaltodextrinSilicaCetylAlcoholStearylAlcoholSodiumPolyacrylateCeteareth-20Ceteareth-12CetearylAlcoholCetylPalmitateParfumCyclopentasiloxaneDimethiconolDimethiconePVPTannicAcidPhenoxyethanolEthylhexylglycerinPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateCitricAcidCitralHydroxycitronellalLimoneneLinaloolCitronnellolGeraniolHexylCinnamal


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook