ART OF SPA SZŐLŐ Joghurt Maszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

5000ml

Leírás

Zuhanyzás után vagy a szaunázást követően a szőlőmag-olajjal és a szőlő kivonattal a SZŐLŐ arc- és test-joghurtot aktív fiatalító maszkként vidd fel a bőrödre,  majd 3–15 perc után mosd le (otthoni használatra).

Professzionális felhasználáskor vidd fel a testre, majd takard be fóliával és hagyd hatni 20 percig. A hő által kinyílnak a pórusok, ezzel elősegítve az aktív összetevők hatékony bejutását a bőrbe. A kezelést követően a bőr selymes, fiatalos tapintású és szőlőtől illatozó lesz. Csak külsőleg!

60 ml
Szaunázáshoz

120 ml
Pakolásként

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook