Art of Spa Sweet honey testvaj testre

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

  • EXTRA GAZDAG TÁPLÁLÓ KEZELÉS
  • száraz bőrre
  • karité vaj & kókusz víz

0 % PARAFFIN & SZILIKON & MESTERSÉGES SZÍNEZÉK
Vegan

 

Leírás

A bőrápoló szertartás utolsó szakaszának meg kell őriznie a bőr lágyságát és fokoznia kell az előző szakasz hatását. Add át a shea vaj tápláló erejét és a kókusz hidratáló hatását. Masszírozd be a bőrbe. Csak külsőleg. Tárolás: 15°C – 25°C között.

 

Inci

AquaButyrospermumParkiiButterPropylheptylCaprylateGlycerinGlycerylStearateCitrateGlycerylStearateCetylAlcoholSimmondsiaChinensisSeedOilHelianthusAnnuusSeedOilDicaprylylCarbonateCocosNuciferaFruitJuiceMelExtractRoyalJellyExtractRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilParfumXanthanGumPhenoxyethanolEthylhexylglycerinSodiumBenzoateCitricAcidPotassiumSorbateBenzylBenzoate


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook