Art of Spa Fehér csokoládé Soufflé arcra és testre

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

A műalkotások is rétegezve, lépésről, lépésre készülnek – ébresszük fel a bőr lágyságát a kakaóvajjal és a guarana extraktum zsírbontó és feszesítő hatásával. Lágy mozdulatokkal vigyük fel pakolásként és masszírozzuk be. A maximális hatás érdekében a testet takard be fóliával. 20 perc múlva öblítsd le, vagy hagyd fent testápolóként. Csak külsőleg.
0 % PARAFFIN & SZILIKON & MESTERSÉGES SZÍNEZÉK
Tárolás: 15°C – 25°C között.

Leírás

  • KÉNYEZTETŐ KEZELÉS
  • minden bőrtípusra
  • kakaóvaj & guarana extraktum

Inci

AquaIsopropylMyristateOleaEuropaeaFruitOilGlycerylStearateCitrateHelianthusAnnuusSeedOilPolyacrylateCrosspolymer-6DimethiconeDimethiconeCrosspolymerPropyleneGlycolGinkoBilobaLeafExtractGlucoseLacticAcidSodiumBenzoatePotassiumSorbatePaulliniaCupanaSeedExtractButyrospermumParkiiButterTheobromaCacaoSeedButterSolumDiatomeaeBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidPhenoxyethanolMethylparabenPropylparabenEthylhexylglycerinParfumCitrusLimonPeelOilLimoneneCitralLinalool


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook